ralentissezsinon

Het gebruik van spreaders bij auto ongelukken

Spreaders zijn hydraulisch aangedreven tools. Misschien heb je er wel eens van gehoord, misschien ook nog nooit. Dan komt dit artikel goed van pas. In dit artikel van we je namelijk uitleggen wat de spreader is en hoe je hem kan gebruiken, vooral bij auto ongelukken. Je hoopt een spreader dan ook nooit nodig te hebben, maar het is wel verstandig om er wat vanaf te weten voor het geval je hem wel een keer nodig zal gaan hebben. Verder zullen we ook ingaan op de Combi tools van Holmatro, waar je de spreader ook vaak in terug kan vinden. 

De spreader en het gebruik bij auto ongelukken

Spreaders zijn een veelgebruikte tool bij auto ongelukken. Een spreader is een hele krachtige tool, die een grote spreidkracht heeft. Op die manier kan een spreader ruimte creëren, ook op hele smalle punten. Bij een auto ongeluk wordt een spreader dan ook vaak gebruikt om een vastgeklemde autodeur te kunnen openen. Zo kan je de auto verlaten en wordt je dus niet opgesloten. Het is dus erg verstandig om een spreader in je auto te hebben liggen. Hopelijk zal je hem nooit nodig hebben, maar het is voor je eigen veiligheid goed om er toch eentje bij je te hebben in de auto. 

Spreaders in de combitool

De Combi tools van Holmatro bevatten verschillende tools in één tool. Dat heeft natuurlijk allerlei voordelen. Zo is het allereerst erg handig om op te bergen of mee te nemen, bijvoorbeeld in je auto. Je hebt niet allerlei losse tools, die je snel kwijt kan raken. Verder is het ook handig dat je in een noodsituatie maar één ding hoeft te pakken en dus niet naar alle losse tools, zoals cutters, spreaders, etcetera hoeft te gaan zoeken. De combitool is dus een ideale oplossing. We zouden je dan ook zeker aanraden om eens naar de Combi tools van Holmatro te kijken, om zo altijd met een veilig gevoel met de auto op pad te kunnen gaan.