ralentissezsinon

Sportief rijden op elektriciteit

Het beeld wat de meerderheid heeft van elektrisch rijden klopt nog niet helemaal met de werkelijkheid. Duurzaamheid wordt door sommigen nog gezien als saai en stoffig onderwerp. Terwijl je bij duurzaamheid ook kunt denken aan een snelle, sportieve auto. Lees verder en kom er in deze blog achter met welke elektrische auto’s je een moderne, sportieve uitstraling krijgt.

Moderne uitstraling met genoeg ruimte

Deze auto biedt plek voor maar liefst 7 personen met bijbehorende bagage. De Tesla Model Y dient perfect als gezinsauto en laadt zich snel op. Dit model is een goed voorbeeld van een auto met luxe, moderne uitstraling met toch die sportieve toevoeging. Daarnaast is er een centraal beeldscherm aanwezig waarop overzichtelijk alle onderdelen van de Tesla kunnen worden gebruikt. Zo rij jij straks een gezinsauto met de looks van een sportauto. 

Strak en minimalistisch

Aan pit geen gebrek met dit racemonster. De strakke lijnen en minimalistische vormgeving maken de Kia EV6 een echt sportief voertuig. De auto oogt misschien compact, maar heeft een lengte van 4,635 meter met een bergruimte van maar liefst 588 liter. De strakke, minimalistische uitstraling aan de buitenkant trekt zich ook door naar de binnenkant van de auto. Het interieur zorgt voor een ontspannen rijervaring en ook de relaxstoelen dragen hieraan bij. Zo kun jij tijdens het laden van de auto heerlijk in de relaxstand gaan. 

Duurzaam rijden als nieuwe trend

De hoeveelheid elektrische auto’s op de snelweg stijgt. Een positieve trend als het aankomt op duurzaamheid. Ook het aanbod wordt steeds breder en steeds meer mensen ontdekken dat elektrisch rijden veel voordelen heeft. En dat is goed nieuws, want benzine- en dieselauto’s zijn behoorlijk vervuilend voor het milieu. Al met al kunnen we stellen dat duurzaamheid een interessant onderwerp is waar mooie auto’s ook een onderdeel van zijn.